Referencer

Christian Fischer Trollo
2970 Hørsholm
Far til Laura (10) og Asta (13)

“Ved både Laura og Astas fødselsdage sørgede LegeBureauet for super aktivitet og underholdning for alle. Klassen legede og spillede teater i to timer, og bagefter stod vi klar med forfriskninger til de trætte og glade børn.”

“Jeg kan klart anbefale den måde at holde børnefødselsdag på. Det gør helt sikkert oplevelsen helt speciel for ungerne, men også bedre for os som forældre, der får lidt hjælp til det kreative og til aktiviteterne i forbindelse med sådan en dag.”

“Sammenlignet med andre aktiviteter, vi kunne komme i tanke om, har vores arrangementer med Nicolai og Emil givet en blivende, bedre dynamik i ungernes klasser, og vi har fået super positiv feedback fra klassekammerater og forældre bagefter.”

Helle Grauman
Leder, Børnehaven Vangebovej 2
2840 Holte

“Jeg har gennem mange år brugt LegeBureauet til at underholde børnene ved sommerarrangementer og julefester. De har en god kontakt og dialog med børnene og formår at lave medrivende teater, som børnene lever sig ind i. De er professionelle og imødekommende.”

Steffen Steffensen
Leder, Teatermejeriet
2840 Holte

“Nicolai og Emil arbejder altid seriøst og med masser af gå-på-mod. Jeg kender dem gennem mange år i Teatermejeriet, hvor de har undervist på vores teaterhold for alle aldre. De har sans for at skabe fællesskab og gode relationer blandt de unge, og det er tydeligt, de selv holder af at lege.”